Изгодни оферти за дрехи

За нас

Какво ви предлагаме:

В "Dancing Steps" предлагаме индивидуален подход в работата с всеки ученик. Групите ни са малки, за да можем да обърнем внимание на въпросите и нуждите на всеки от вас. В момента преподаваме в залата на Абайоми Денс Студио, която се намира на бул. Ал. Стамболийски 51, ет.3 в София. Входът е точно до магазин ДМ.

Основателят на клуба Савина Петкова има дългогодишен опит в танцуването на различни стилове танци. Започва да тренира спортни танци преди 14 години. Запознава се с латиноамериканските и балните танци, благодарение на нейна приятелка от училище. Няколко години по-късно започва да тренира и социални танци. Опитът й помага да усети по-бързо магията на латино танците салса и бачата. Взима уроци от едни от най-добрите инструктори в България и по света - четвъртата двойка в света по бачата Теодора Калоянова и Димитър Кирков, Мони от Streetsalseros, Александрина Стойнева и Захари Захариев, Абдел и Лети и още много, много други . Постепенно от хоби танците се превръщат във все по-важна част от живота й. Започва да преподава преди шест години. Държи много на обяснението на детайлите, зашото смята, че основата е най-важна. Придобива опит и от няколко хореографии, в които взима участие.

Инструктор в "Dancing steps" е и Павлин Николов (Сури) от Шумен. Още от първи клас започва да се занимава с народни танци. Учи в хореографска паралелка до 8 клас. Танците се превръщат в негова страст и през 2006 г. се докосва и до салсата. Бил е помощник инструктор в Brand Dance Studio. През 2008 г. започва да танцува в Miro dance, където продължава да трупа опит. Участва и в няколко хореографии.

Изгодни оферти за дрехи

Контакти:

Адрес: Бул. Ал. Стамболийски 51, ет.3 в залата на Абайоми

   Телефон: +359 889 887 623

 
© 2017 - 2020 Всички права запазени